Sluisweg 62 - 9605PT Kiel-Windeweer
Tel.: 0598 351 590
Contacteer ons!
Contact
Houtwerk

J. Kuit geeft uw houtwerk in Groningen weer glans

Aannemersbedrijf J. Kuit uit Kiel-Windeweer heeft een passie voor hout en helpt u daarom graag bij het maken of renoveren van uw houtwerk binnen provincie Groningen. Wij geven uw huidige hout een tweede leven of maken een houten werk speciaal voor u op maat. Het leveren van een uitstekende service en kwaliteit staan te allen tijde centraal.

Houten werken laten maken, bewerken of renoveren

Of het nu gaat om houten goten of houten kozijnen, steeds meer mensen kiezen voor hout. Dit doen zij omdat ze weten dat hout duurzaam is en daarbij eveneens erg populair is vanwege de warme, sfeervolle uitstraling die het materiaal uw huis geeft. Om u te kunnen helpen bij de renovatie van uw houtwerken en vanwege onze passie voor hout zijn wij in het bezit van een eigen atelier voor het maken, bewerken of renoveren van houten ramen, deuren, trappen, goten, kozijnen en andere aanverwante producten. Aannemersbedrijf J. Kuit uit Kiel-Windeweer werkt graag op traditionele wijze aan houtwerk en vervaardigt het door u gewenste product dan ook van begin tot eindproduct.

Houtwerk op maat

Wilt u een nieuwe houten voordeur of nieuwe houten kozijnen? Wij maken het graag voor u! Met de kwaliteit van onze houten werken hebben wij het vertrouwen van vele klanten gewonnen, waar wij natuurlijk apetrots op zijn. Aarzel dus niet om de unieke warmte van hout ook in uw woning toe te voegen! Wij maken al het houtwerk op maat voor u.

Wilt u ook graag op maat gemaakt houtwerk binnen Groningen? Bel naar +31 (0) 598 35 1 590 of vul het contactformulier op deze pagina in. Ook voor vragen kunt u hier terecht: wij helpen u graag verder!