Sluisweg 62 - 9605PT Kiel-Windeweer
Tel.: 0598 351 590
Contacteer ons!
Contact
Restauratie

J. Kuit verzorgt uw vakkundige restauratie in Groningen

Dringend nood aan een ervaren vakman voor de restauratie in Groningen van uw woning? Aannemersbedrijf J. Kuit uit Kiel-Windeweer is hiervoor dé referentie in de provincie! Wij verzorgen de restauratie van uw woning of monumentaal pand met uitgebreide ervaring en expertise. Zo lappen we elk gebouw weer op en herstellen we het betreffende pand in oude glorie, geheel naar uw wensen.

Huis of pand laten restaureren

Met het origineel en het historische karakter in gedachten en ons scherpe oog voor detail gaan we voor u aan slag. Dreigt een gevel aan uw huis door jarenlange gevechten met het weer de strijd te verliezen? Aannemersbedrijf J. Kuit schiet als spreekwoordelijke ‘ridder in nood’ te hulp om uw huis of pand weer te doen schitteren. Tijdens uw restauratie in Groningen houden we uiteraard altijd rekening met de originele elementen. Een lek of een barst, een gat of verkleuring, Aannemersbedrijf J. Kuit uit Kiel-Windeweer bespreekt samen met u wat u wilt, wat nodig is en doet wat moet. Dankzij onze woning- of monumentrestauratie kunt u weer jarenlang genieten van uw pand zoals deze bedoeld is.

Restauratie op maat

Laat ons de restauratie aan uw atelier, woning of pand verzorgen en u heeft slechts één aanspreekpunt. Wij regelen desgewenst alle nodige berekeningen, tekeningen en vergunningen, zodat u bijna geen omkijken heeft naar de renovatie. Voorafgaand komen we graag bij u langs om u passend advies te geven.

Wilt u uw woning of pand weer laten herstellen? En zoekt u daarvoor een bedrijf met oog voor detail? Schakel Aannemersbedrijf J. Kuit in voor de restauratie binnen Groningen. Bel ons op +31 (0) 598 35 1 590 of vul het contactformulier in op deze pagina en vertel ons uw plannen. Wij helpen u graag verder!