Sluisweg 62 - 9605PT Kiel-Windeweer
Tel.: 0598 351 590
Contacteer ons!
Contact
Verbouw

Verbouw uw huis in Groningen met Aannemersbedrijf J. Kuit

Denkt u vaak dat uw woning iets mist of denkt u al langer na over een renovatie? Aannemersbedrijf J. Kuit uit Kiel-Windeweer verzorgt graag uw verbouw binnen provincie Groningen en helpt u met genoegen bij het realiseren van uw droomhuis. Wij voeren kleine en grote verbouwingen aan uw gehele huis uit met precisie en expertise.

Verbouwingen met precisie op maat

Wilt u uw keuken uitbreiden? De badkamer verbouwen? Of wat dacht u van een extra schuur in de tuin? Wij bieden eindeloze mogelijkheden en leveren alles op het gebied van verbouw in Groningen op maat. Geef uw verlangens door en wij zorgen voor een passend advies. We bespreken dan ook allereerst uw wensen en overleggen met u hoe we te werk zullen gaan. Vervolgens worden de plannen verwerkt in een bouwtekening met de eventuele hulp van een architect. Daarna maken we een offerte en beginnen we, na uw goedkeuring, aan de verbouwingen.

Betrouwbare onderaannemers

Wanneer we bepaalde werkzaamheden niet zelf kunnen uitvoeren, hebben we bekwame en betrouwbare onderaannemers voor u klaarstaan waarmee we al jaren samenwerken. Zo hebben we regelmatig een samenwerking lopen met Peter Blom uit Sappemeer of Metselbedrijf H&M Berendsen uit Veendam. Daarnaast werken we samen met twee vaste loodgieters, een schildersbedrijf en een isolatiebedrijf. Het voordeel van uw huis laten verbouwen door Aannemersbedrijf J. Kuit uit Kiel-Windeweer is dat u bij ons altijd maar één aanspreekpunt heeft.

Wees zeker van vakmanschap als het gaat om verbouw in Groningen en neem contact op met Aannemersbedrijf J. Kuit om de eerste stap naar uw droomhuis te zetten! Bel naar +31 (0) 598 35 1 590 of vul het contactformulier in op deze pagina. Samen maken wij uw wens werkelijkheid.